aizvērt
open menu
Par mums
Jaunumi
Pakalpojumi
Noslēgt līgumu
Atkritumu šķirošana
Kontakti
Biežāk uzdotie jautājumi
2021.gada 18. maijā notiks lielgabarīta, zaļo un dārza atkritumu nodošanas akcija šķirošanas laukumā “Zemdegas”

2021.gada 18. maijā notiks lielgabarīta, zaļo un dārza atkritumu nodošanas akcija šķirošanas laukumā “Zemdegas”

23/04/2021

Siguldas pilsētas SIA „JUMIS” aicina Siguldas novada iedzīvotājus piedalīties mājsaimniecībā uzkrāto lielgabarīta atkritumu nodošanas  akcijā, kas notiks šā gada maijā no plkst. 12:00 līdz 18:00 šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā „Zemdegas”, Siguldā.

Akcijas ietvaros laukumā varēs bezmaksas nodot lielgabarīta, zaļos dārza atkritumus, nolietotās un nederīgās sadzīves elektrotehnikas iekārtas un vieglās automašīnas riepas.

  • Lielgabarīta atkritumi – mēbeles (dīvāni, skapji, krēsli, datorkrēsli, galdi, kumodes, sekcijas), matrači, paklāji, bērnu ratiņi u.c. atkritumi, ko lielā izmēra dēļ nevar ievietot atkritumu tvertnēs.
  • Zaļie dārza atkritumi – zāle, koku lapas, nezāles, nelieli zariņi (ar stumbra diametru līdz 2 cm).
  • Nederīgās sadzīves elektrotehnikas iekārtas – neizjauktas elektropreces, kas satur visas komponentes.
  • Nolietotas riepas – vieglo automašīnu un motociklu riepas.
  • Spuldzes – visu veidu luminiscentās spuldzes.

JUMIS akcijas ietvaros nodrošina lielgabarīta atkritumu, neizjauktu elektropreču,  dienasgaismas lampu, akumulatoru, bateriju, riepu, zaļo un dārza atkritumu pieņemšanu atkritumu šķirošanas laukumā bez maksas akcijas veidā – Siguldas novada iedzīvotājiem, uzrādot attiecīgus dokumentus – Siguldas novada ID karte vai izziņu par deklarēto dzīvesvietu.

Akcijas laikā būs iespēja nodot arī mājsaimniecībā radušos būvgružus (Podi, vannas, palodzes, durvis u.c. ražošanas atkritumi, kas radušies būvniecības procesā), maksa 35.00 Eur ar PVN/m3 pēc faktiskā apjoma. Apmaksas iespējas – skaidra nauda vai rēķins. Ja par nodoto apjomu vēlēsieties saņemt rēķinu, tas iepriekš jāsaskaņo e-pastā  info@jumis.lv.

Lai akcija 18.maijā norisinātos pēc iespējas operatīvāk, neskaidrību gadījumā par nododamo atkritumu veidiem aicinām iedzīvotājus iepriekš e-pastā  info@jumis.lv saskaņot atkritumus, ko plānots nodot.

Tie iedzīvotāji, kuriem 18.maijā nav iespēju lielgabarīta vai zaļos atkritumus nogādāt šķirošanas laukumā “Zemdegas” saviem spēkiem, tiek aicināti līdz 11. maijam ieskaitot pieteikt maksas transporta pakalpojumu, rakstot uz e-pastu info@jumis.lv.

Ierodoties atkritumu pieņemšanas laukumā, apmeklētāji lūgti rūpīgi izvērtēt un ievērot drošības pasākumus, par kuriem katra persona, nododot savus lielgabarīta un zaļos dārza atkritumus, atbildību uzņemamas individuāli. Atvestos atkritumus jānovieto tikai tam paredzētajās vietās, patstāvīgi uzņemoties atbildību arī par smagu priekšmetu drošu pārvietošanu.

Šķirošanas laukumu nekādā gadījumā nedrīkst apmeklēt, ja novērotas jebkādas saslimšanas pazīmes, tostarp klepus, iesnas, kakla sāpes, paaugstināta temperatūra u.c., kā arī starp sašķirotajiem atkritumiem nedrīkst atrasties izlietotas salvetes, kabatas lakatiņi, cimdi un sejas aizsargmaskas.

Iedzīvotāji aicināti pēc šķirošanas laukuma apmeklējuma rūpīgi nomazgāt un nepieciešamības gadījumā arī nodezinficēt rokas. Kā arī aicinām akcijas dalībniekus  ievērot savstarpējo distancēšanos, par kuriem katra persona, apmeklējot laukumus, atbildību uzņemas individuāli.

 

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar “JUMIS” klientu centru pa tel. 26112288 vai rakstot uz e-pastu info@jumis.lv.

Saistītie raksti

Vēl līdz 20. Aprīlim šķirošanas laukumā „Zemdegas“ var nodot nolietotās vieglo auto riepas

16/04/2024

Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” atgādina, ka vēl līdz 20. aprīlim ir iespēja atbrīvoties no nolietotajām auto riepām bez maksas un videi draudzīgā veidā. Akcijas “Nomet riepu atbildīgi” laikā Siguldas novada iedzīvotāji, uzrādot Siguldas ID karti, […]

Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” visā Vidzemē nodrošina latvāņu iznīcināšanu

09/04/2024

Latvāņi ir invazīva augu suga, kas ne tikai traucē lauksaimniecībā, bet arī apdraud cilvēku veselību. Turklāt latvāņu iznīcināšana ir zemes īpašnieku pienākums, tāpēc Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” piedāvā efektīvu un praksē pārbaudītu latvāņu iznīcināšanas pakalpojumu […]

Izmaiņas klientu apkalpošanas centra darba laikā 05.04.2024.

05/04/2024

Cienījamie, klienti! Klientu apkalpošanas centrs Rūdolfa Blaumaņa ielā 10  – 5.aprīlī būs slēgts. Saziņai aicinām izmantot e-pastu info@jumis.lv, vai zvanīt uz “JUMIS” zvanu centru 26112288. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” aicina bez maksas nodot lauksaimniecībā radīto iepakojumu

22/03/2024

Pavasaris ir laiks, kad sākas aktīvie darbi lauksaimniecībā, tāpēc, lai nodrošinātu otrreizējā pārstrādē arvien lielāku nodoto atkritumu apjomu, Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” sadarbībā ar Latvijas Zaļo punktu aicina lauksaimniekus bez maksas nodot izlietoto lauksaimniecības iepakojumu. […]

Sīkdatņu iestatījumi

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus
šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un mārketinga sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli.

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Mārketinga sīkdatnes
Sīkdatņu iestatījumi