aizvērt
open menu
Par mums
Jaunumi
Pakalpojumi
Noslēgt līgumu
Atkritumu šķirošana
Kontakti
Biežāk uzdotie jautājumi
Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” klientu apkalpošanas centra darba laiki Ziemassvētku periodā

Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” klientu apkalpošanas centra darba laiki Ziemassvētku periodā

14/12/2022

Vides apsaimniekošanas uzņēmums Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” informē, ka Ziemassvētku periodā sadzīves atkritumu izvešana tiks nodrošināta atbilstoši līdzšinējiem grafikiem, taču paredzētas izmaiņas klientu zvanu centra darba laikā. Tāpēc iedzīvotāji un uzņēmumi aicināti laikus pieteikt nepieciešamos pakalpojumus svētku periodam vai atteikt, ja atkritumu izvešana nebūs nepieciešama un piekļuve konteineriem būs ierobežota.

Ņemot vērā “JUMIS” ilggadējo pieredzi un novērojumus, svētku laikā ik gadu būtiski palielinās ikdienā radīto atkritumu apjoms, tāpēc, lai pie tvertnēm nerastos atkritumu kaudzes, aicinām nepieciešamības gadījumā jau savlaicīgi pieteikt papildu izvešanas dienu svētku periodam. Tāpat “JUMIS” īpaši aicina uzņēmumus, kuri svētku laikā nestrādās un tiem nebūs nepieciešama atkritumu izvešana vai arī konteineriem nevarēs piekļūt (piemēram, teritorija būs slēgta), atteikt pakalpojumu līdz 23.decembrim plkst. 12:00, vienojoties par tuvāko nākamo izvešanas datumu ārpus paredzētā grafika.

PSIA “JUMIS” klientu apkalpošanas zvanu centra darba laiks svētku periodā:

  • 23.12. 8:00-16:00
  • 26.12. BRĪVS
  • 30.12. 8:00-16:00

Šķirošanas laukuma “Zemdegas” darba laiks svētku periodā:

  • 24.12. BRĪVS
  • 31.12. BRĪVS

Dienās, kad atkritumu šķirošanas laukums ir slēgts, iedzīvotāji aicināti turpināt šķirot atkritumus publiski pieejamajos šķirošanas punktos. Sigulda pilsētas, Siguldas, Allažu, Mores un Mālpils pagasta iedzīvotājiem brīvi pieejami zaļas krāsas zvana veida konteineri, kuri paredzēti dzērienu stikla pudeļu un burku ievietošanai, kā arī dzeltenas zvana veida  un parastās, kantainās, tvertnes plastmasas, papīra un metāla iepakojumam.

Pārējās dienās šķirošanas laukums strādās pēc ierastā darba laika, par ko plašāka informācija pieejama ŠEIT. Tāpat JUMIS vēlas informēt savus klientus, ka Ziemassvētku periodā sadzīves atkritumu izvešana tiks nodrošināta atbilstoši līdzšinējiem grafikiem.

Ne tikai ikdienā, bet arī svētkos PSIA “JUMIS” aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem pret apkārtējo vidi un izvērtēt savus atkritumu radīšanas paradumus – iepirkties apdomīgi, dāvanas iesaiņot videi draudzīgos un pārstrādājamos materiālus, svētku galdam gatavot ēdienu tik, cik varēs apēst, eglīti pēc svētkiem neizmest sadzīves atkritumos, kā arī šķirot atkritumus un darīt to ar atbildību, tādējādi saudzējot dabas resursus. Plašāka informācija par pareizu atkritumu šķirošanu pieejams ŠEIT. Savukārt informācija par Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” pakalpojumiem pieejama ŠEIT, kā arī zvanot pa tel.26112288 vai rakstot uz e-pastu info@jumis.lv.

 

PSIA “JUMIS” komanda novēl sirsnīgus, gaišus un mierpilnus svētkus!

Saistītie raksti

Vēl līdz 20. Aprīlim šķirošanas laukumā „Zemdegas“ var nodot nolietotās vieglo auto riepas

16/04/2024

Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” atgādina, ka vēl līdz 20. aprīlim ir iespēja atbrīvoties no nolietotajām auto riepām bez maksas un videi draudzīgā veidā. Akcijas “Nomet riepu atbildīgi” laikā Siguldas novada iedzīvotāji, uzrādot Siguldas ID karti, […]

Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” visā Vidzemē nodrošina latvāņu iznīcināšanu

09/04/2024

Latvāņi ir invazīva augu suga, kas ne tikai traucē lauksaimniecībā, bet arī apdraud cilvēku veselību. Turklāt latvāņu iznīcināšana ir zemes īpašnieku pienākums, tāpēc Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” piedāvā efektīvu un praksē pārbaudītu latvāņu iznīcināšanas pakalpojumu […]

Izmaiņas klientu apkalpošanas centra darba laikā 05.04.2024.

05/04/2024

Cienījamie, klienti! Klientu apkalpošanas centrs Rūdolfa Blaumaņa ielā 10  – 5.aprīlī būs slēgts. Saziņai aicinām izmantot e-pastu info@jumis.lv, vai zvanīt uz “JUMIS” zvanu centru 26112288. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” aicina bez maksas nodot lauksaimniecībā radīto iepakojumu

22/03/2024

Pavasaris ir laiks, kad sākas aktīvie darbi lauksaimniecībā, tāpēc, lai nodrošinātu otrreizējā pārstrādē arvien lielāku nodoto atkritumu apjomu, Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” sadarbībā ar Latvijas Zaļo punktu aicina lauksaimniekus bez maksas nodot izlietoto lauksaimniecības iepakojumu. […]

Sīkdatņu iestatījumi

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus
šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un mārketinga sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli.

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Mārketinga sīkdatnes
Sīkdatņu iestatījumi